Mina mål

Mina mål i ridningen är att bli bättre i dressyren och hoppa 1 meter.

Det är helg!

Igår red jag för Ann som kommer till Säva då och då. Red Quinten och det gick skit från början då min balans var urdålig. Sedan tränade vi lite på sjänkelvikningar vilket är mitt svagaste just nu. Det gick bättre och bättre varje gång vi gjorde sjänkelvikningar och sedan fick jag mycket bättre balans,tror för att vi längade 3 håll än vad jag brukar ha,haha! Sedan lagade jag mat vilket blev förstört...
Mot kvällen fotade jag från 6-9 alltså alla 3 hoppspecialerna och det blev så fina bilder!
Nu idag sköter jag om Ninas sons och hans flickväns hund sålänge de är borta. Imorgon åker jag hem (Y)
Bjuder på 3 bilder.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3440112/images/2013/pic_50fad5fc9606ee3345dceee6.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3440112/images/2013/pic_50fad603ddf2b30b7595ed4d.jpg" class="image">

Lata sig

Idag ska jag lata mig och Cannon får vila idag och Lebina får gå lektion.
Började 8 för att ha utsläpp och städade stallet. Vi blev klara halv 2 och snart är det insläpp och efter de så ska jag lata mig och se på film och sova siesta.
Ha en bra dag alla!

Mrs Lebina

Red henne på lunchen. Väldigt trött var hon i början så jag trodde hon var sjuk vilket hon inte var!
Hon har så jävla underbar galopp när det går bra! Däremot i början så ville hon bara springa iväg och strejkade lite men efter en stund så blev det perfekt. Rena dressyrhästen ju!
Bjuder en bild på Zulle.

Dressyr

Red ikväll lite dressyr på Lebina. Tog lite sänkelvikningar vilket gick åt skogen men det blev bättre på slutet då jag inte hade fötterna i stigbyglarna. Sedan gjorde jag lite framdelsvändningar 3 gånger på båda hållen och ja,det var bättre idag än det var igår. :)
I traven var hon lite spänd men det släpptes efter några minuter. Sedan var jag pigg nog att ta lite galopp på båda hållen. I början så rusade hon lite men när jag lyfte galoppen igen var hon hur fin som helst och hon galoppera ganska långsamt! Har även börja få henne på tygeln i galoppen! När det går så här bra så vill man bara fortsätta men tyvärr efter 3 varv åt en och den andra 1 så började jag må lite illa och var mitt i allt sjukt trött så jag avslutade där men riktig duktig är hon! Rena dressyrhästen!!!

Dagen

Vaknade 7 av mig själv,kände att jag frös och mådde inte bra. Gick och sova tillbaka och vaknade igen ca. kl.9 och denna gång kunde jag inte sova och jag även frös,mådde illa och huvudvärk...Kändes som om världen snurrade. Jag började ju först 10 om ni undrar men när klockan började närma 10 så var det fortfarande samma sak så denna dag ledde till en ledig dag...
Vaknade 13/14 och då var jag hur pigg som helst så jag bestämde för att ta friskt luft och hjälpte att ta in hästarna. Sedan var det dags för att meta feber på alla. Och nu sitter jag här i rummet som jag har gjort halva dagen fast legat då men nu blir det att äta en macka och sedan gå ut för att se om det finns plats i nån grupp annars ska jag rida ensam men fast i ridhuset. Blir nog skritt och trav och kanske om jag orkar så blir det lite galopp med. Måste nog ta en burana förrän jag går ut nu...

Söndag åter igen

Jaha,så var det söndag igen då...
Idag är det helt bra väder. Så jag tänkte ta kameran med ut och fota idag om det är inte för kallt för den. Ska kanske även få hoppa in i nån grupp igen och rida. Ska bli kul som helst och jag märkte igår att jag har inte helst skrivit om vad vi gjorde på timmen! Men nu idag ska jag faktiskt för första gången ever skriva om det. :)

Yesterday and today

Igår jobbade jag som vanligt och sedan på lunchen så fick Cannon röra på sig igen. Glad häst !
Sedan på eftermiddagen red jag i en grupp igen ( alltid lika kul ) :),red på underbaraste och sötaste Quinten! Har alltid velat rida honom så jag blev ju överlycklig när jag fick rida honom. Jag tyckte han var jätte stor och tänkte " hur ska jag slippa upp på honom?" men så fort han fick sadel på så såg han som Zulle i mankhöjden så det var inget problem sedan! Det blev lite dressyr igår för oss två och jag fick en Rolf känsla när vi travade! Och herregud vilken underbar galopp. I början så fick jag honom gå på tygeln då och då men både i galoppen och när vi travade av så gick han på tygeln själv mitt i allt!
När jag först red Rolf så tog han mitt hjärta med storm och det var samma med Quinten! <3
Nästa vecka nån dag så blir det en hopp privatlektion för Katta på Quinten!
Idag vet jag inte hur dagen kommer att se ut,haha,nä men vaknade för en stund sedan och först av allt började jag skriva på bloggen! Allafall hur mina planer ser ut nu är att stiga upp, ska jag allafall börja med!

Onsdag 9.1

På onsdagen så fick Cannon komma till ridhuset och röra på sig ( skritt bara ) och han var nog bara överlycklig. Efter 20 min. fotade jag Maria och Wikinya lite och haha,Cannon blev avundsjuk så fotade han lite också och han blev så glad,haha!
På kvällen red jag även Tequila i hoppningen. Taggad men glad dam. Har nog aldrig sett henne så glad och nöjd som hon var! Söten!
Sedan fick jag även rida Armani som jag har aldrig ridit eller hoppat med. Kan säga att det gick lite bättre för mig när jag hoppade med honom än Tequila. Jag har alltid tyckt att Armani är jobbig men efter den kvällen så har jag och han tagit fred, haha!

Kliniken halva dagen

Varit igår i kliniken från 9 till 17 med två hästar. Efteråt mockade jag då 7 boxar och sedan red jag Ballis (Balalaika) i sista gruppen. Det gick sådär. Hon hade mycket energi. Då och då var hon jätte fin men sedan mitt i allt i slutet av timmen så ville hon inte samarbeta alls. Jo,jag ska berätta. Vi red WE igår ( orkar inte förklara) och det gick jätte bra i början tyckte jag och jag behövde tänka mycket vilket jag inte brukar göra ( haha ) och det slutade att jag var på hästen och halvsov. Igår skulle jag skriva i dagboken ( praktikuppgift ) och jag kunde inte stava... HAHAHA!
Imorgon ska jag rida igen i en grupp och då är det hoppning som gäller!
Bjuder på en bild på Ballis.

Blogg paus under jullovet

Den 23 december kom jag hem från praktiken och jag har haft en superbra praktiken som vanligt ;)
Det är något speciellt med Säva,då jag vill aldrig lämna stallet. Haha!
Mitt jullov har varit super! Har spenderat lovet med hela familjen och alla hundar.
Och jag är glad att meddela att jag har fått en Canon EOS 1100D till julklapp!
Så i framtiden blir det mera bilder och bättre bilder i bloggen!
Idag ska jag faktiskt tillbaka till Säva för att ha praktik i 2 veckor inom företagsamheten. Ska bli spännande!
Så vi syns! :)

RSS 2.0