Dött

Ja...Bloggen ha fått stått stilla ett tag nu...
Har inte kunnat blogga något då det har varit Solnalägret denna vecka och jag har jobbat från 7.30 - 23.00 varje dag.Okejdå,förutom på igår då jag hade typ förbjud att jobba.
På torsdag red jag Rolf för andra gången fast denna gång själv.Det gick skit från början då han var lat men han är ju gammal men sen så vaknade han till liv och tyckte att galoppen gick för långsamt så han fick plötsligt energin i sig.Han galopperade iväg och jag hade svårt att styra då han skulle bestämma var vi skulle vara. Lol!
Igår som sakt så jobbade jag inget för jag fick ledigt hela dagen lång. Men jag ville ju så gärna hjläpa till men jag hade förbjud.Sedan typ runt 13 så red jag ut en sväng på Cannon med två andra kompisar som red Jolly och Balalaika. Fast vi inte red så hårt men däremot så ville hästarna att de skulle gå snabbt.Så alla tre hästarna + ryttarna blev svettiga då det var jätte varmt men skönt var det och rida och det gick ju super! :D
Sedan åkte jag och Nina till ett bröllop. Ridskolans hovslagare gifte sig och jag blev ju tvungen att åka med då jag inte har varit på ett böllop aldrig i mitt liv och som sällskap. Alla tärnor,bestman och paret som skulle gifta sig kom dansande in och det var en kille som söng tre låtar. Jag tyckte inte om musiken så mycket då man int hörde så bra killens röst. Men men det var roligt och härligt bröllop! (Y) :)

Horse action

På onsdagen red jag fälttävlan igen fast då var det på Tequila. Några bockningar och studsade men jag dog inte.
Igår red jag Rolf för första gången och första gången i fälttävlan. Det gick sådär,försökte bocka men men... ;)
Idag händer inget speciellt förutom att jag kommer att fota ganska mycket på några hoppspeciall gupper,bara för att jag vill göra något.
Och därimot inatt spydde jag och kände mig febrig MEN nu är jag helt ok men svaret blev ju förstås att jag är allergisk mot nötter... förvånar inte mig då jag har blivit allergisk på så många saker ju äldre jag blir. Tro mig,jag har haft turen att jag inte har varit allergisk mot något förrän 2008. Det är ju synd att det blir så. Imorgon åker jag med på tävling och fotar och hjälper de som behöver hjälp och så blir det även en kurs i helgen för mig eller privat lektion i fälttävlan! :)



Äve fast denna bild är några veckor gammal så får det vara dagens bild sålänge! Tino på bild!

Min enda önskan är att du blir min














Du kommer alltid vara min number one <3

I have been busy

Som sakt,jag har haft fullt upp och då jag hade tid att blogga var jag så slut att jag somnade.
På söndagen så red jag Zwierka i fälttävlan vilket gick jätte bra trots hon var lite fånig och ville inte stå stilla men jag tyckte det var kul ändå,haha! :D
På måndagen hände inget speciellt,vad jag minns!
Och igår blev det en terrängtur med min skogsmulle Zulle. Han var glad och gick fint på tygeln men i slutet så drog han så mycket att jag inte orkade dra emot så han galopperade ju en bit med mig,men jag föll inte .
Idag blir det fälttävlan med Tequila ikväll kl.20.00. Ska bli kul då jag har aldrig hoppat med henne förr! :)Zwierka från lördags.

Trööött

Idag har jag varit på tävling med Katta och Lincoln,motionerat Zwierka som inte gick så ba idag. Eftersom hon var spänd och vänster galoppen funkade inte riktigt idag och så försökte hon sparka och bocka när jag anände spöet men jag kastade bort det och i slutet fick jag henne att gå på tygeln och hon var avslappnad!
Duchade Faxe idag som var lite söt! :D Sedan longerade vi Laura som tyckte det var lite tråkigt att trava runt så några bockningar och galopp språng kom fram.
Tog in Fille och Lincoln sedan och sist så kvällshöade vi.
Imorgon blir det igen tävling fast fälttävlan och sedan en uteritt.

HERE I COME MY BEEEED <33333333

Fort

Idag har hela stallet gått fort och tagit in alla hästar. Jag undrar nog var tiden far...
MEN det har varit så varmt och soligt väder hela dagen lång och så är det alltid lika kul att jobba med hästar och se på en hopplektion.
Efter det blev det tacos och dusch och nu väntar bara att borsta håret så man kan gå till sängen nån gång för att imorgon händer det grejer. Eftersom det är lördag imorgon och min lediga dag så blir det att åka på tävling som "hjälpare" till Katta och Lincoln och sedan blir det att rida underbaraste och den bästa Zwierka på uteplan. <3
Super day!

Säva Ridcenter

Hallojah!

Åkte igår flyg från Vasa till Stockholm och sedan blev jag hämtad av Katta fån Arlanda och vi åkte direkt hem.
Igår kväll så kände jag mig super pigg så jag fick kvällshöa. När jag kvällshöade igår så kom allt tillbaka och hur mycket jag har saknat att vara här!!! UNDERBART!
Idag försovde jag mig en timme vilket var för mycket tyckte jag!!!
Idag då har jag mockat,hämta in/ut hästar,städat,hämta hö och kvällsfodra.Love it!
Eftersom jag inte hann hälsa eller såg Zulle igår så idag på min "time out" så gick jag och myste,kramade och gav flera pussar. <3 Det enda jag SAKNAR är att rida på han igen ute. Det är min stora önskan just nu.










Tyvärr är inte jag data geni så bilden blev på fel håll men nåja ni överlver!

Snart gäller det!!!

4 timmar och några minuter kvar. :'3
Fast jag är i Sverige så kommer jag att blogga varje dag om jag har internet där!

The last day home

Sköta om hundarna,bilskola och sist men inte minst är att packa ikväll. För att imorgon bär det av till Säva Ridcenter,Sverige. Eftersom denna jobbiga helg som har varit så är jag överlycklig att åka bort från allt skit och bara umgås med hästar. SKÖNT!!!

2 days left

3 days left

4 days left

Eftersom skolan är slut så det enda jag väntar på är Sverige, Säva Ridcenter.

Friday

Hade dejour igår från 7.30-16.00. Städade stallet och red. Vi tränade på ökad galopp. Och Totte är ju inte den snabbaste hästen så jag hade inget spö till han men det gick ändå bra. :D
Och roligt var det. Totte är ju klippt men det syndes inte igår för han blev så svettig att det syndes så det betyder att det var en hård och bra träning igår UTAN spö. :D
Innan vi slutade var vi och körde med Velmu. Glaaaaad häääääst.

RSS 2.0