Påsklov!

Fick påsklov i tisdags och har påsklov till tisdag. Haha. Nä men denna period är jag ledig på tisdagar men denna tisdag ska jag faktiskt till skolan för att gå igenom matten och sedan blir det lite körning på kvällen!
Nu blir det film!
Btw,tycker ni att jag ska ha en frågestund?

Vad händer i mitt liv just nu?

Förra söndagen 17.3 var jag sista gången på praktik i Säva,sorligt men sant och sedan i sommar är det sista gången jag är där.Sorligt men sant..
Efter det hade jag en veckas sportlov och nu i helgen både på lördag och söndagen hade jag dejour. Red Totte i manegen ensam i lördags vilket gick ganska bra förutom att han var rädd,haha! Igår var jag med Anna och fotade hennes nya häst "Into" i manegen och sedan gick vi iväg på en skön uteritt tillsammans med Totte och Hemming. Nu idag har vi fått påsklov ända tills nästa tisdag. Idag/imorgon ska jag börja leta jobb i Sverige för att jag kommer att flytta till Sverige (det är min plan)!

I'm going to make my dream true

Arlanda

Man kan säga att jag har fastnat här ett bra tag...heh.. Men solen är allafall uppe!

Jag lever!

Igår hoppade jag med Lebina som var pigg och lite för glad. Hon tog ner huvudet och jag hade ingen chans att sitta kvar så ja,jag flög rakt in i väggen med huvudet förre. Har lite ont i halsen men tack och lov att jag hade hjälm!
Sedan föll jag rakt på rumpan som vanligt men har nog aldrig haft så här ont! Kan ju inte jobba idag då det är sista dagen jag jobbar. Suck...jävla rumpa

It's all gone soon

Time to sleep

Ful bild men anyway,nu har jag en plan vad jag ska göra efter att jag har blivit färdig hästskötare men vet ni vad,jag kommer inte att avslöja något ännu tills vidare får ni undra. Nu time to sleep.

Upp och hoppa

Börjar 10 idag så nu ska jag upp och göra mig klar och sedan till stallet och mocka!

Måndag + tisdag

Hellooo again!
Igår städade jag stallet och sedan efter lunchen gick jag och Erika iväg med stora bäbisen Krut till ridhuset för att longera. Han var ju son sakt vild och orolig men efter en stund slappnade han av. Det gick så bra att jag longerade han ett varv till i skritt. Sedan hände det som inte vi var beredda för. Hästen blir rädd och några sekunder senare är hästen på loss i ridhuset och springer som ett tok! Menmen jag har bestämt att jag ger upp på han!
På kvällen kvällsfodrade jag halva stallet innan jag skulle rida Quinten på en lektion. Temat var markarbete och det gick så bra! Vi tränade ganska mycket på serpentinbågar.
Idag efter insläppet åkte jag iväg med en annan Erika till hennes fodervärdshäst. Jag var med och tittade och hjälpte henne. Efter det var jag tillbaks i Säva och efter en timme eller mer så red jag Louie på en WE lektion. Hade aldrig ridit honom förrut och trodde att hela timmen skulle gå åt skogen men det gick faktiskt riktigt bra! Vi hittade varandra direkt. Och herregud vad jag älskar hans galopp. :)

En härlig söndag

Varit sekreterare idag i Sävas klubbdressyr. Före det så hjälpte jag i stallet lite och efter oxå. Just nu är jag trött och funderar på att gå och ta en tupplur. Ikväll ska jag åka med då Calle ska löshoppas och ja,kameran kommer med! ;)
Sedan får vi se vad som händer.

Jepp

-

RSS 2.0